Η Βοιωτία αναφέρεται επίσης ως γενέτειρα του θεού Διόνυσου και του ήρωα Ηρακλή.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκινούν οι Ομάδες Ανάγνωσης-Ψυχολογίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς

bibΟι Ομάδες Ανάγνωσης-Ψυχολογίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Φίλοι Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς», ξεκινούν και πάλι, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τις συναντήσεις τους από αρχές Οκτωβρίου μέχρι τον Ιούνιο του επομένου έτους, αφού καθιερώθηκαν πια και αγκαλιάστηκαν από το κοινό της Βιβλιοθήκης.
Τα μέλη της Ομάδας συνεπιλέγουν το βιβλίο που θα διαβάσουν, και με αφορμή τα θέματα που θίγονται, το προσεγγίζουν και το ερμηνεύουν από μια διαφορετική σκοπιά, την ψυχολογική. Υπό τον συντονισμό ψυχολόγου, τα μέλη της Ομάδας αναλύουν τα δρώμενα, προσπαθούν να κατανοήσουν και εξηγήσουν τις συμπεριφορές των ηρώων, διεισδύουν στον εσωτερικό κόσμο τους, αλιεύουν τα μύχια συναισθήματά τους, προβάλλοντας τελικά τα προσωπικά τους βιώματα και τις εμπειρίες τους, με απώτερο στόχο την αυτογνωσία τους.Οι συναντήσεις κάθε τμήματος θα γίνονται μία φορά το μήνα και ημέρα Παρασκευή. Δηλώσεις και όροι συμμετοχής online στο site της Βιβλιοθήκης http://www.liblivadia.gr/ .
Στο online Ημερολόγιό μας http://goo.gl/qEjpbO μπορείτε να ενημερώνεστε για τις συναντήσεις των Ομάδων αλλά και για όλες τις άλλες προσεχείς προγραμματισμένες δράσεις της Βιβλιοθήκης.
Πληροφορίες για τις Ομάδες Ανάγνωσης-Ψυχολογίας: κ. Λεωνίδας Διαμαντής (τηλ. 22610.89977 – vivlivad@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου