Η Βοιωτία αναφέρεται επίσης ως γενέτειρα του θεού Διόνυσου και του ήρωα Ηρακλή.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Σκότωσαν τον Αλβανό δολοφόνο – Διέφυγε ο συνεργός του


Αληθινή μάχη, στην οποία έπεσε νεκρός ο αδίστακτος Αλβανός κακοποιός Μάριον Κόλα και τρυματίστηκε ένας αστυνομικός στο γόνατο, έδωσαν ειδικές μονάδες με τους δυο Αλβανούς φυγάδες των φυλακών Τρικάλων.Ο Κόλα και ο συνεργός του Ιλίρ Κούπα, που κατάφερε να διαφύγει πιθανόν τραυματισμένος, εντοπίστηκαν από θερμικές κάμερες στη συμβολή του Καλαμά και Ζαλογγοπόταμου, έξω από το χωριό Βροσύνα.Η περιοχή για αρκετή ώρα θύμιζε Φαρ Ουέστ, καθώς έπεσαν εκατοντάδες σφαίρες και από τις δυ πλευρές. Τελικά, ο εγκέφαλος της σπείρας, που μετά την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων έχει σκοτώσει μια γυναίκα και έναν αστυνομικό, έπεσε νεκρός.
Για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση.
Το χρονικό

Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τους δραπέτες στη γέφυρα Βροσύνα και ακολούθησε καταδίωξη. Αστυνομικοί και κακοποιοί συνεπλάκησαν, ενώ από την ανταλλαγή των πυρών έπεσε νεκρός ένας από τους Αλβανούς δραπέτες. Ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών.
Κατά τη διάρκεια της μάχης τραυματίστηκε και ένας άνδρας των ΕΚΑΜ στο πόδι -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο γόνατο- και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων. Ο αστυνομικός βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Όμως, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός.
http://www.aixmi.gr/index.php/skotwsaalvan/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου