Η Βοιωτία αναφέρεται επίσης ως γενέτειρα του θεού Διόνυσου και του ήρωα Ηρακλή.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΜΦΙΣΣΑ... ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ -Η Πόλη ως Σώμα-


Δελτίο Τύπου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  F9 -photographers e.t.c
Η F9 σας καλεί στη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο υπόγειο του παλαιού νοσοκομείου της Άμφισσας από τις 04-26 / 10 / 2014 με θέμα:
ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ-Η Πόλη ως Σώμα-
«Η Πόλη ως κοινωνικό σώμα μέσα στο οποίο ο άνθρωπος διανύει τη ζωή του υπάρχει ,δημιουργεί το περιβάλλον του και τον πολιτισμικό του ιστό στο πέρασμα του χρόνου. Αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό μ’όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που αποτυπώνονται στην συνολική μη μόνιμη εικόνα της.Η Πόλη-σώμα μεγαλώνει, αλλάζει, κουβαλάει επί χρόνια τις ίδιες εικόνες, δέχεται επιθέσεις και αλλοιώνεται, αναπνέει  δύσκολα απ’τις συνεχείς παρεμβάσεις του πολιτισμού μας, ανανεώνεται και αντιστέκεται  στις επεμβάσεις του σύγχρονου ανθρώπου, προσπαθεί να διαχειριστεί και να διατηρήσει τη μνήμη της όσο γίνεται πιο αυθεντικά.
Η μεγαλύτερη απειλή για την Πόλη είναι ο άνθρωπος που τις περισσότερες φορές επεμβαίνει αντιαισθητικά και άμμετρα τραυματίζοντάς την μέχρι θανάτου.Παρ’όλα αυτά η Πόλη διατηρεί ακόμα τα ζωντανά της σημεία, τα υπερασπίζεται αρκετές φορές όπως πρέπει με την συνεργασία αυτών που την αγαπάνε πραγματικά. Ενώνει το παλιό με το νέο με σεβασμό κι΄αυτό μας κάνει να την διασχίζουμε, να την ακουμπάμε και να μένουμε μαζί της
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 04 – 10 – 2014 στις 8:00μ.μ.
Συμμετέχουν οι:
Αγγελόπουλος Ευθύμιος
Αρτινός Αποστόλης
Βούλγαρης Χρήστος
Δρόλαπας Ανάργυρος
Ζωγράφος Γιώργος
Κανέλλος Δημήτριος
Κόκκινος Ασημάκης
Τραχανάς Γιώργος
Σπέντζος Θύμιος
Γιάννης Χριστόπουλος
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου