Η Βοιωτία αναφέρεται επίσης ως γενέτειρα του θεού Διόνυσου και του ήρωα Ηρακλή.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Δεντρολίβανο: H πιο οικονομική λύση για να μακρύνουν τα μαλλιά σας! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

Το δεντρολίβανο είναι ένα εκπληκτικό βότανο που εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται ως βάλσαμο για την καλή υγεία των μαλλιών, ενισχύοντας τη σωστή ανάπτυξή τους! Παράλληλα, βελτιώνει τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία του στο τριχωτό της κεφαλής ενώ δρα ως ανασταλτικός παράγοντας για την εμφάνιση της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας.Αν, λοιπόν, έχετε βαρεθεί τα κοντά μαλλιά σας και ψάχνετε απεγνωσμένα τρόπους για να τα μακρύνετε αλλά πάντα φυσικά και οικονομικά, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε θεραπείες με βασικό συστατικό τους το δεντρολίβανο. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την παρακάτω πανεύκολη συνταγή, για την οποία δε θα χρειαστεί να σπαταλήσετε μια περιουσία!
Θα χρειαστείτε μόνο
φύλλα δεντρολίβανου και 1,5 κούπα νερό.Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε είναι αυτή που συνήθως κάνετε όταν φτιάχνετε τσάι.
Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε το νερό και προσθέστε 3 με 4 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα ή φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου. (Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε τα φύλλα δεντρολίβανου αφού αφήσετε πρώτα το νερό να βράσει)Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τα φύλλα να σιγοβράσουν για περίπου 20 λεπτά.Σουρώστε τα φύλλα και αφήστε το υπόλοιπο προϊόν να κρυώσει.Ρίξτε το πάνω στα λουσμένα μαλλιά σας και κάνετε μασάζ στις ρίζες για λίγα λεπτά έτσι ώστε να απορροφηθεί πιο γρήγορα.Αν θέλετε μπορείτε να μην ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν.Extra tip: Μπορείτε να αποθηκεύσετε το μείγμα δεντρολίβανου σε ένα μπουκαλάκι σπρέι έτσι ώστε να το ψεκάζετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας.Τα μαλλιά σας θα αρχίσουν να μακραίνουν πιο γρήγορα απ' ότι φαντάζεστε ενώ θα μυρίζουν φανταστικά ...
http://mothernaturegr.blogspot.gr/2015/01/h.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+Mothernaturegr+(MotherNature.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου