Η Βοιωτία αναφέρεται επίσης ως γενέτειρα του θεού Διόνυσου και του ήρωα Ηρακλή.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Οι παραλίες γυμνιστών σε όλη την Ελλάδα (pics) The naturist beaches in Greece (pics)

Δείτε τις παραλίες γυμνιστών που προτελινει το deltiokairou.gr σε άνα αφιέρωμα που κυριαρχεί η γυμνή αλήθεια
Οργανωμένες Παραλίες γυμνιστών
Σκιάθος: Μικρή Μπανάνα
Πάρτε το λεωφορείο 26. Στο τέρμα του ακολουθείτε τις πινακίδες προς παραλία “Μπανάνα” ή την πινακίδα “Nudist Club Greece”. Ο ποδαροδρομος διαρκεί 10 λεπτά. Μόλις φθάσετε στην παραλία “Μπανάνα”, πηγαίνετε δεξιά, πάνω από το λοφάκι και εκεί απλώνεται ο παράδεισος της παραλίας”Μικρή Μπανάνα”.

Κρήτη: Παλαιοχώρα

Η παραλία “Παλαιοχώρα” είναι 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά. Μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητό σας, με λεωφορείο ή με καραβάκια από άλλα χωριά. Έχει δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της. Η δεύτερη, έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ ολοκλήρου για γυμνισμό.


Ρόδος: Φαληράκι

Για να φθάσετε μπορείτε να περπατήσετε τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι. Με το αυτοκίνητο στρίβετε αριστερά, αν έρχεστε από τα βόρεια του νησιού ή δεξιά αν έρχεστε από τα νότια ακριβώς έξω από τα φανάρια στον κεντρικό δρόμο στο Φαληράκι. Η ένδειξη “Nudist Beach – FKK” βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο “Muses”.


Σάμος: Τσαμαδού

Από το λιμάνι της Σάμου, ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο βορειοδυτικά για τα επόμενα 12 χιλιόμετρα. Συναντάτε μια ταβέρνα με πάρκινγκ. Παρκάρετε κάπου εκεί και με τα πόδια ακολουθείτε το μονοπάτι φθάνετε σε ένα σνακ μπαρ, από όπου και ξεκινά η παραλία των γυμνιστών. Παρέχονται ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες.


Κέρκυρα: Μυρτιώτισσα

Η παραλία βρίσκεται 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα. Λίγο πριν τον δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας, στρίψτε δεξιά προς Έρμονες, θα δείτε την πινακίδα για την παραλία των γυμνιστών λίγο πριν το χωριό Βάτος. Δύσκολος δρόμος για αυτοκίνητα, απαιτεί μεγάλη προσοχή.

Μύκονος: Super Paradise

Χωρίς να είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, επιτρέπεται ο γυμνισμός. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν γυμνοί, αλλά άνδρες και στο μέρος των ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει, παραμένει μια καταπληκτική παραλία, που δεν μπορείς να μην την προτείνεις.
Θάσος: Super Paradise

Η παραλία – παράδεισος βρίσκεται 23 χιλιόμετρα από την πόλη διαμέσου του παραλιακού δρόμου του νησιού. Δεν υπάρχει πινακίδα προς την παραλία, αλλά προς το “Paradise Bar& restaurant on the beach”. Υπάρχει χώρος να παρκάρετε στον κεντρικό δρόμο και μετά περπατάτε περίπου 5 λεπτά. Ένας όχι και πολύ δύσκολος χωμάτινος δρόμος φθάνει, επίσης, μέχρι την παραλία.

 
 
 
 
 
http://skandalistis.blogspot.com                                                                              http://evanagnosto-evanagnosto.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου