Η Βοιωτία αναφέρεται επίσης ως γενέτειρα του θεού Διόνυσου και του ήρωα Ηρακλή.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ένα μεγάλο αθλητικό έργο, ολυμπιακών προδιαγραφών στην Αντίκυρα! (Πηγή: https://e-hani.blogspot.gr/)


 Δημιουργία Τουριστικής- Αθλητικής εγκατάστασης σε περιοχή της ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
Ένα μεγάλο αθλητικό έργο, ολυμπιακών προδιαγραφών, αναμένεται να δημιουργηθεί στην περιοχή "ΚΕΦΑΛΗ" ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.Το μεγάλο αυτό έργο, είναι η δημιουργία σκοπευτηρίου, το οποίο αναμένεται να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.Η  πρόταση αυτή , κατατέθηκε από το σωματείο "ΜΕΔΕΩΝ" και κατόπιν συγκεκριμένων κινήσεων τόσο από μέρους του συλλόγου όσο και από διάφορες ενέργειες αιρετών της τοπικής κοινωνίας, αναμένεται, να προσελκύσει αθλητές της σκοποβολής από όλο τον κόσμο, διαφημίζοντας ταυτόχρονα όλες τις περιοχές του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. και όχι μόνο (ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, ΟΣΙΟ ΛΟΥΚΑ, ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ  ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, ΑΡΑΧΩΒΑ, ΔΕΛΦΟΙ).
Η συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη αυτή πρόταση , ευελπιστεί ότι θα γίνει πόλος έλξης για το παγκόσμιο αθλητικό κόσμο , προσφέροντας τα μέγιστα στην οικονομική ευημερία ολόκληρου του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α..
Η πρόταση αυτή τελικά έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. και οι αιρετοί του ΔΗΜΟΥ, υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν στα μέγιστα τον σύλλογο ΜΕΔΕΩΝ ώστε να υλοποιήσει αυτό το μεγάλο έργο.
http://karteria1.blogspot.gr/2017/10/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου